Lidl dobio prvu dozvolu, stiže u SU

Subotica -- Lanac supermarketa Lidl u 2015. godini najverovatnije će krenuti sa izgradnjom objekta u Subotici, najavio je pomoćnik gradonačelnika Ljuben Hristov.
Foto: B92
Foto: B92
Hristov je istakao da je ovaj nemački trgovinski lanac prehrambenih proizvoda, od svih gradova u Srbiji gde planira da investira, prvo u tom gradu dobio građevinsku dozvolu.
"Veoma je izvesno da je Lild taj koji najverovatnije u 2015. godini treba da počne sa investicijom, zato što je on od našeg grada dobio građevinsku dozvolu i to je prva lokalna samouprava u Srbiji koja je izdala građevinsku dozvolu ovakvom jednom gigantu", rekao je Hristov Tanjugu.

On je podsetio da je koncepcija Lidla takva da će sa gradnjom početi tek kada se stvore uslovi za izgradnju deset i više objekata.

Prema ranijim najavama, ovaj trgovinski lanac će otvoriti svoj objekat uz budući ritejl park austrijske Kvintere u kome će, prema najavama, osim "Lidla" biti smeštene prodavnice odeće i obuće poput "Newyorker"-a, "C&A", "Takko"-a.

5.01 2015. NOVA DOBRA VEST !!!
Sve cu kupovati u |Lidlu i cekam dan da se otvori prvi, mada ocekujem otvaranje i u Novom sadu, Beogradu, Nisu, Kragujevcu i drugim vecim gradovima Srbije...
Meso odlicnog kvaliteta, da vise ne kupujm meso [ koje ima samo takvo ime, ali nije meso vec ima ukus kartona], sampon za kosu recimo ,, koji mi napravi ucebanu kosu, koja ne lici na kosu, Niveine kreme [PRAVE!!], i sve ostale proizove.. da ne nabrajam,, svi to znamo..
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=01&dd=04&nav_id=943451