img

img

Thursday, January 15, 2015

ISTERIVAO ĐAVOLA: Sveštenik razapeo opaticu na krst (VIDEO)

ISTERIVAO ĐAVOLA: Sveštenik razapeo opaticu na krst (VIDEO)

- Priznajem da sam joj zapušio usta, ali samo zato da ne bi ometala službu. Nudili smo joj i hranu i vodu, ali nije želela da prihvati ništa osim svete vodice - rekao je sveštenik Danijel Koregan koji je sproveo brutalan čin isterivanja đavola

Danijel Korogeanu (33) sveštenik iz Rumunije, razapeo je Irinu Korniki (23) na krst i ostavio pet dana bez hrane i vode u zabačenom rumunskom manastiru Tanaku u provinciji Zapovedi, jer je mislio da ju je zaposeo đavo.
Uz pomoć četiri monahinje je zarobio Irinu, i u ovom bizarnom obredu isterivanja đavola joj je vezao ruke i noge, zapušio usta i postavio na veliki drveni krst. One su dežurale na smenu, da bi na kraju hladnokrvno konstatovale da je preminula.
Printskrin: Youtube/beharos profil
Printskrin: Youtube/beharos profil
Ovaj zločin je u redovima rumunske pravoslavne crkve protumačen kao skandal nacionalne razmere, a Koregan je izbačen iz crkvene zajednice, zbog čega su uveli drastične mere tako du su svi budući kandidati za ulogu sveštenika morali da prođu kroz detaljne psihološke testove.
Koregan je od samog početka suđenja pričao kako je pokojna monahinja patila od šizofrenije i da je morao da je veže kako se ne bi povredila.
- Priznajem da sam joj zapušio usta, ali samo zato da ne bi ometala službu. Nudili smo joj i hranu i vodu, ali nije želela da prihvati ništa osim svete vodice – rekao je on i dodao da je Irina bila još uvek živa kada su lekari, koji su joj dali “smrtonosnu injekciju”, stigli.
Printskrin: Youtube/beharos profil
Printskrin: Youtube/beharos profil
- U završnoj fazi isterivanja đavola je sasvim normalno da osoba izgubi svest. Sigurno bi se probudila na kraju molitve – isticao je on.
Sveštenik je nakon sedam godina provedenih u zatvoru na slobodu izašao 2012. godine, a od četiri monahinje, Nikoleta Arkalianu je dobila kaznu zatvora od osam godina, dok su ostale odslužile petogodišnje kazne.
Čim je izašao na slobodu, Koregan je rekao da se pokajao i da će podići manastir u čast žrtve. Međutim, kada se vratio u provinciju Zapovedi, meštani su ga proterali u šumu gde danas živi u kolibi koju je sam izgradio.
Pogledajte video:
(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Najnoviji komentari

  • aRNEL Da su je poslali kod hodže do ovog ne bi došlo…
  • Strsljen …ucerujem dobro, iscerujem zlo…!
  • JOHN DOE Egzorcizam je vrlo opasna i ozbiljna stvar,i ne treba da lupetate u komentarima i da pokušavate da budete duhoviti ako neznate o čemu se radi…
  • ПЕРАНОВИЋЕВО ДЕТЕ ДРАГАНЕ
    САМО БОГ ЈЕ СУДИЈА!!!!!
  • ЖAН-KЛOД al ga je isterao svaka mu cast !
Pogledajte Sve komentare

No comments:

Post a Comment