img

img

Tuesday, December 2, 2014

HIV evoluira u "blažu formu"


 Dokaz mog tacnog vidjenja, proroicanja, prorocanstva, vizije, transa..

Ljubica... vidjenje....04,03. 2013- Ljubica zec: Hiv virus se moze povratiti...Lek ce biti pronadjen..lek je hemikalija,, ne znam koja ,, ali ce biti pronadjen,, u vreme letnjih meseci ,, sunca..od proleca do jeseni...




HIV evoluira u "blažu formu"

HIV postaje razvodnjen kako evoluira i na kraju bi mogao da postane skoro pa bezopasan, otkrila je velika studija Oksford univerziteta.
Foto: NIAID/Flickr.com

Virus, koji je širom sveta zarazio 35 miliona ljudi, sve ređe izaziva AIDS i na kraju bi mogao da postane manje smrtonosan i infektivan, veruju naučnici.

HIV evoluira oko imunog sistema i kada zarazi nekoga sa drugačijim imunim sistemom postaje "zarobljen", objasnio je profesor Filip Gulder.

"Može da se stopi ili mutira kako bi opstao, a ako se to desi onda gubi mogućnost razmnožavanja što ga čini znatno manje zaraznim i više ne može da izazove AIDS", dodao je on.

Do ovih dokaza, Gulderov tim je došao nakon analiziranja bolesti u Bocvani, koja je imala dugo vremena problema sa HIV-om i Južnoj Africi gde je HIV stigao deceniju kasnije.

"Mogućnost da se virus razmnožava je za 10% manja u Bocvani nego u Južnoj Africi i to je savršeno uzbudljivo", zaključio je on.

Virus zapravo smanjuje šabnse da izazove bolest i doprinosi eliminaciji.

Rezultati, objavljeni u žurnalu "Proceedings of the National Academy of Sciences" ukazuju na to da su anti-retroviralni lekovi primorali HIV da evoluira u blaže oblike.

Devedesetih, od HIV-a do AIDS-a bilo je potrebno deset godina, sada u Bocvani taj put traje 12,5 godina, piše BBC.

  http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&nav_id=931637


No comments:

Post a Comment