img

img

Friday, May 2, 2014

Koliko znaju "pravi proroci" poznati u Svetu...

Najnovije proročanstvo


0
tenk Najnovije proročanstvo
Poznati ruski astrolozi, šamani i parapsiholozi okupili su se pre nekoliko dana kako bi razgovarali o tome šta nas čeka u budućnosti. Ali, ono što su prorekli, ne predviđa nam svetlu budućnost.
‘Fenomen kojeg zovu svetska finansijska kriza, koja po verovanjima mnogih polako prolazi, uopštee nije bila finansijska kriza sama po sebi. To je bio tek predznak predstojeće krize, a prava će nas tek zateći u budućnosti’, kazao je na početku sastanka astrolog Aleksej Kolov, a prenosi ruska Pravda.
Ipak, najimpresivniju prognozu dao je astrolog Pavel Globa: ‘Mnogi me napadaju jer sam Rusiji obećao ‘mirnu godinu’, a onda se dogodio zemljotres u Japanu. Pa Japan nije Rusija. Biće i još ratova u svetu ove godine, ali u Rusiji će sve biti u redu. Osim leta koje će biti malo teže. U junu i julu ćemo imati tri astrološke pomračine zaredom, sveukupno šest u ovoj godini. Takvu katastrofalnu godinu smo imali pre 20 godina, kada se raspao Sovjetski savez’.
Oružani sukob na Balkanu
Globa je kazao kako će se poslednja pomrčina dogoditi 10. decembraa i da će tada doći do oružanog sukoba na Balkanu, a teroristi će podmetnuti bombu na ceremoniji dodele Nobelovih nagrada.
3 Svetski rat
Poznati ruski astrolog ovu je godinu, u astrološkom aspektu, uporedio s 1939.-om, godinom kada je započeo 2. Svetski rat. Otkrio je i kada će započeti 3. Svetski rat. Biće to, tvrdi, u martu 2014., tokom zimskih Olimpijskih igara u Sočiju, ili možda nekoliko dana nakon što one završe.
Globa nije kazao u kojoj će tačno zemlji rat započeti. Tek je rekao da će se ‘Afrička revolucija’ polako kretati prema Rusiji. Masovni protesti zahvatiće središnju Aziju, za šta će, tvrdi Globa, biti zaslužan uticaj ‘Crnog Meseca’. (U modernoj astrologiji Lilit, tj. Crni Mesec predstavlja uobraženu, virtualnu Mesečevu sliku, specijalno okultno polje delovanja). I NATO je, kaže, napao Libiju na dan kada se ‘Crni Mesec’ združio sa Suncem, a zemljotres u Japanu se dogodio na dana kada se združio s Uranom.
Gadafi će umreti na svoj rođendan

U bliskoj budućnosti će, tvrde astrolozi, doći do velike revolucije u Siriji i Jemenu, ali jemenskog će predsednika uspeti svrgnuti tek za tri godine. Alžir će biti najsretnija zemlja jer kod njih neredi neće dugo trajati. ‘Proučio sam horoskope lidera u regiji. Alžirski predsednik je jedini koji uopšte nema harizmu. On će mirno otići s vlasti, a čak će mu dati i jahtu i vilu. Što se tiče Moamera Gadafija, niko ne zna kada je tačno rođen. 1937., 1940. ili 1942. Ako je tačan barem datum rođenja, t.j. ako se zaista rodio 7. juna, on će umreti na svoj rođendan. Baš blizu tog datuma nam sledi jedna od pomrčina.
gadafi77 Najnovije proročanstvo
Rusijom će vladati žena
Ni parapsihologinja Larisa Vais nije predvidela ništa pozitivno. ‘Videla sam da će proleće dugo trajati, leto će biti jako toplo. Rađaće se deca sa šest prstiju i razne zveri’. Dodala je i kako je ‘videla’ da ‘vrhovni zapovednik’ Rusije već traži svog naslednika i da će njegovo ime počinjati slovom K. ‘Moje me vizije nikad do sada nisu prevarile’, kazala je Vais koja je 1996. ‘videla’ Ukrajinku s pletenicom, što je i objavljeno u intervjuu u jednim uglednim ruskim novinama, a Julija Timošenko je postala je premijerka Ukrajine tek 2005. godine. Larisa Vais ovaj je put ponovo videla ženu, koja će iz sene vladati Rusijom preko svog supruga.
julija Najnovije proročanstvo
Vraća se matrijarhat, Medvedev ostaje predsednik
Andrej Dondukov, šaman iz Republika Tuve (federalna jedinica u sklopu Ruske Federacije smeštena na jugu Sibira) kazao je pak kako je u 2009.-oj započela vladavina Yame, hinduskog boga smrti. ‘Svima će dospeti računi za ono što su učinili’, kazao je šaman i potvrdio predviđanja parapsihologinje Larise Vais. ‘Sada živimo u sveti prividnog patrijarhata, ali uskoro će to završiti i vratiće se matrijarhat’. Rusija će, kaže šaman, lako preživeti te promene. ‘Dmitrij Medvedev će ostati na čelu države. On je čovek kojeg su ruski budisti prepoznali kao inkarnaciju ženskog božanstva – Bele Tare, ‘majke svih Buda’, kazao je šaman.
Priupitan za Putinovu ulogu Dondukov je rekao da je Putin borac. ‘On je vojnik, a Medvedev radi jogu. Oni su potpuno dva različita tipa muškarca. Putin je horizontalni tip – to su vojnici, a Medvedev je vertikalni tip – oni teže duhovnom rastu. Medvedev je pravi car, a Putin je samo vojvoda’, zaključio je Dondukov.
putin i medvedev Najnovije proročanstvo

http://www.horoscope-kamenjeljubica.com/e107/page.php?331
uporedite sa mojim Proronstvima..
Ljubica Zec

No comments:

Post a Comment