img

img

Friday, May 2, 2014

DOKAZ MOG TACNOG PROROCANSTVA ZA 2013, 2014, 2015..

Predviđanja astrologa za 2013. godinu: Trovanje Obame, svjetski rat i novi kralj Britanije

Predviđanja astrologa za 2013. godinu: Trovanje Obame, svjetski rat i novi kralj Britanije 31.12.2012 18:58 | Dragana Keleč
Trovanje Baraka Obame, atentati na Angelu Merkel i Vladimira Putina, smrt britanske kraljice, posjeta vanzemaljaca i treći svjetski rat samo su neka od predviđanja astrologa i vidovnjaka za 2013. godinu.
Vidovnjaci tvrde da su "četiri jahača apokalipse" već "čekirali karte" za Njemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Britaniju, a "kao darove nose glad, bijedu, bolesti i potrese". Srbi će, kažu, pobjeći iz "baksuzne" 2013. godine, ali građani pomenutih država  neće.
- U 2013. godini očekuju se veoma učestali pokušaji atentata na lidere velikih, vladajućih zemalja, pa će biti ugroženi životi Baraka Obame, Vladimira Putina, kao i Angele Merkel, kaže za "Glas Srpske" astrolog mundane (političke) astrologije iz Srbije Nikola Stojanović.
ASTROLOŠKE KARTE KAŽU da će u SAD doći do velikog razmimoilaženja između rukovodstva ove države i naroda koji predstavljaju.
- Tako će se 2013. stvoriti velika mržnja prema rukovodećem establišmentu, ali i prema samom predsjedniku Obami. Pojaviće se veliki broj atentatora na rukovodeće ljude - naglašava Stojanović.
Dejan Lučić, koji se reklamira kao "čovjek koji zna sve", predviđa Obaminu smrt već u proljeće, i to trovanjem u avionu. Kaže da će ga ubiti oni koji ga čuvaju, a naslijediće ga Džo Bajden, koji je "rođak sa zavjerenicima po majčinoj liniji".
- Treba očekivati i veliki broj demonstracija koje će žestoko uzdrmati SAD. Doći će do separatizma velikih, bogatih američkih država – naglasio je Stojanović.
PREMA PLANETARNIM POKAZATELjIMA, naglašavaju astrolozi, 2013. otpočeće ozbiljni vojni sukobi širom planete.
 - Na planeti je sve gore i gore. Svetlo u tunelu počinje da se gasi i čovečanstvo ulazi u period tame, ratova, bede i gladi - naglašava Stojanović. Pojašnjava da vodeće zemlje svijeta, kao što su SAD, Kina i Rusija, u svojim horoskopima za 2013. imaju ulaske u direktne ratne sukobe.
- Kako bi naš narod rekao, to će biti sukobi "đonom, bez pardona". Prema onome što zvezde govore, najkritičniji je period tokom aprila, maja i juna. Ako tada počne sukob, sve govori da će biti okončan kao prava katastrofa - upozorava Stojanović.
ASTROLOZI KAŽU DA će burni događaji zatresti Evropu 2013. godine, a posebno Njemačku.
- U tu zemlju se vraća neonacizam, s ciljem da budu proterani strani radnici zaposleni u Njemačkoj. Ova država biće pokretač nečega što će se tokom 2013. odvijati u celoj Evropi. Posebno treba znati da je sve to odavno isplanirano - kaže Stojanović.
Dodaje da to nije najveće žarište događaja koji očekuju svijet 2013. godine.
- Bojim se da se sve ne bude odvijalo baš kao i nastanak čovečanstva - na Bliskom istoku. Pa da na istom mestu bude okončano ono što je i započeto - ljudski rod. Tamo se sprema početak ovog velikog ratnog sukoba - tvrdi Stojanović.
Kao i svaka ozbiljna zemlja, i Rusija će imati granicu do koje će trpjeti sve što joj je nametnuto na planu geopolitike. - Posle toga mogla bi da krene u direktan rat. U takvom sukobu najgore će proći Turska. Izvesno je da će Rusi u ovaj gigantski ratni sukob ući kako bi pomogli pravoslavnoj braći Grcima - naglašava Stojanović.
Dodaje da bi trebalo očekivati i teške turbulencije u Velikoj Britaniji, u kojoj u 2013. treba očekivati kraljičinu smrt i smjenu na prestolu.
VIZIONAR IZ ROŽAJA Merdan Agović vidi u 2013. godini mnogo hladnih dana, potresa, uragana, ali i posjet vanzemaljaca.
Magistar takozvane bijele magije Lav Geršman ne gleda na događanja u 2013. godini "crnim naočarima". On kaže da će sirijski konflikt završiti, a arapska pobuna bliži se kraju. Ipak, ne predviđa lake i mirne dane za SAD.
Bez obzira na jaku nestašicu koju valja očekivati iduće godine, astrološke mape kažu da će Bog biti uz Srbe i da će im poslati vodu onda kada im najviše bude potrebna.
- Ako nas nešto spase, to će biti prava srpska elita - kaže Stojanović, dodavši da je to onaj skup intelektualaca koji se trenutno ne nalazi u zvaničnim institucijama.
Prema njegovim riječima,  pomoći će nam i sjećanje na prave, velike Srbe kojih je bilo mnogo u istoriji.

Tarabići

Jovan Tarabić, jedini živi potomak čuvenih proroka Jovana i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, u svojoj 90. godini života riješio je da Srbima prikaže šta su stvarno vidjeli njegovi slavni preci. Djed Jovan naglašava da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nije nikada pronađen i da se nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u kući iz turskog doba u Užicu.
- Moji Tarabići su jasno kazali da dolazi vreme ratova, da će udariti brat na brata, prijatelj na prijatelja, te da će biti teško narodu - istakao je.
Share3  48  1  2  1  4
DOKAZ MOG TACNOG PROROCANSTVA ZA 2013, 2014, 2015..


No comments:

Post a Comment