img

img

Monday, February 24, 2014

Nezavisna Skotska


STARO VIDJENJE od 31.08 2010. godine
Top tema u svetu-Top Issues in the World 31.08. 2010

Čileanski rudari, njih 33, nalaze se u skloništu, skoro 700 metara pod zemljom u rudniku bakra i zlata u pustinji Atakama na severu Čilea od 5. avgusta. Za sada su svi dobro.
Vidjenje Ljubice:-Rudari ce biti spaseni.

Chile's miners, they are 33, are in the shelter, almost 700 meters underground in the mine copper and gold in the desert in northern Chile's Atacama Desert of 5 August. So far, all good.
Precognition Ljubica:-Miners will be saved.

Škoti i Katalonci gledaju u Kosovo
Škotski parlament jedanaest godina funkcioniše paralelno sa onim u Londonu, a nacionalisti sve glasnije najavljuju referendum o nezavisnosti
Vidjenje Ljubice:-
Imace neku vrstu drugacije samostalnosti .

Scots and Catalans look to Kosovo
Scottish Parliament for eleven years working in parallel with those in London and nationalists louder to announce a referendum on independence.
- Precognition Ljubica:-
Some kind of independence will be different....
 

недеља, 16. феб 2014, 13:49 -> 14:29

Барозо: Независна Шкотска у ЕУ, немогућа мисија

У случају да из неке од земаља чланица ЕУ отцепљењем настане нова држава, та нова држава морала да поднесе захтев за чланство у ЕУ, рекао председник Европске комисије Жозе Мануел Барозо. Говорећи о случају Шкотске, Барозо истакао да ће бити "екстремно тешко, ако не и немогуће" да се независна Шкотска прикључи ЕУ.
Председник Европске комисије Хозе Мануел Барозо рекао је да би у случају да из неке од земаља чланица Европске уније отцепљењем настане нова држава, та нова држава морала да поднесе захтев за чланство у Унији.
Zoze-Manuel-Barozo.jpg
Барозо је у разовору за Би-Би-Си истакао да је важно да улазак такве земље у ЕУ морају да одобре све чланице Уније, а да би било "екстремно тешко" добити одобрење од свих чланица ЕУ ако нова чланица Уније долази из једне од постојећих чланица.

No comments:

Post a Comment