img

img

Tuesday, April 2, 2013

Видовитост

Из Википедије, слободне енциклопедије
Видовитост je веровање у способност ванчулног опажања објеката и будућности. Видовита личност верује да је у стању да удаљене оптичке или акустичке догађаје сазна непосредно, без икаквих вештачких помоћних средстава.
Већина тврдњи о видовитости је епизодне природе, дакле не може се објективно потврдити, па је све на граници сујеверја и веровања. Видовитост и видовњаци се углавном јаве накнадно, дакле након неког догађаја, са тврдњом да су га предсказали ко зна кад. А кључне догађаје који су потресли ову планету попут цунамија, рушења торњева у Њујорку итд. нико није предвидео.

Ovo je pisala osoba koja ne veruje u mogucnost "vidjenja" buducnosti.I NIJE ISTINA da ne moze da se potvrdi takva sposobnost.
Posetite moj sajt www.horoscope-kamenjeljubica.com i pogledajte moja vidjenja od 2009 godine, od kada sam pocela da pisem ,,, za dogadjaje koji ce se desiti u Svetu ,.. i to za dve recimo godine ranije,, nekada za mesec dana, ili nekoliko dana.
To je apsolutni DOKAZ...
Znam da ce i uvek biti onih koji ne veruju,, i onih koji veruju,, ali ce osobe koje imaju DOKAZE,,, uvek uspeti....
I ne zelim da trosim svoje vreme na pisanje, odgovaranje takvim osobama...
Njima preporucujem citanje Horoskopa , i to BESPLATNO u novinama... kako je to divno,, besplatno...a sve pise sta ce vam se desiti..
http://www.horoscope-kamenjeljubica.com/e107/page.php?417

No comments:

Post a Comment