img

img

Monday, December 14, 2015

Budućnost i ne-pravda za Srbiju!

 U vezi teksta koji sam kopirala http://www.koreni.rs/dati-prodati-ili-uzeti-buducnost-i-pravda-za-srbiju/

u nastavku sledi i sledeci tekst, mada mislim da je dovoljno sokantno sve sto je vec gore postavljeno.

jos nekoliko reci,

Moji prijatelji iz zavičajnog gradića, s kojima sam razgovarala, pričaju da ovi „imigranti“ imaju najsavremenije mobilne telefone i da sa bankovnih automata podižu gotov novac. Ovo su autentična svedočenja ljudi koji su imali „bliski susret“ s njima. Ko su ti ljudi, . od koga dobijaju novac i kakve su im namere?
Njihov dolazak kod nas liči na monstruozni projekat „dešavanja naroda“, ne zbog obaranja vlasti, kao što su obojene revolucije, već smišljeno podrivanje etničkog tkiva Srbije. U ovom fatalnom projektu se nazire američka ruka i delovanje njenih obaveštajnih centara moći. Ali nazire se i udeo Saudi Arabije koja najverovtnije finansira ovaj projekat. Ne bi me iznenadilo kad bi se otkrilo (kao kod obojenih revolucija) da vođe i organizatori ovakvih „pokretanja naroda“ nisu debelo plaćeni.
Prvo opipavanje pulsa Evrope bilo je organizovano pomeranje Šiptara sa Kosova za (kao) boljim životom u EU. I ti Šiptari su bili takođe dobro odeveni, snabdeveni najmodernijim mobilnim telefonima i naravno imali su novac.
Odjednom je najezda Šiptara na EU prestala, ali se pojavila najezda crnpurastih mladića koji krstare Srbijom u potrazi za mogućnošću da pređu granicu i uđu u EU. Ali EU je odobrila kvote za imigraciju, Nemačka i Francuska primaju oko 21 hiljadu a Srbiju su preplavili skoro duplo više. I nikog nije briga. Ministar Vulin zapomaže „nemamo novac Evropo pomagaj“. Uzalud, gospodine Vuline, Evropa nikad nije Srbiji pomogla a možda je i ovo jedan od poklona EU Srbiji.

 

Dati, prodati, ili uzeti…

Budućnost i pravda za Srbiju!

lazni azilantiPre neki dan sam od gospodina Dragomira Antonića preko elektronske pošte dobila jednu izuzetno uznemirujuću poruku, koju za čitaoce „Korena“ prenosim u celini: „Nemački Süddeutsche zeitung objavljuje da poverioci od Srbije traže milion hektara vojvođanske zemlje, rudnike bakra, sve izvore vode, privatizaciju preostalih 15% EPS-a, ustupanje autoputa Koridor 10, prodaju preostale trećine u JPP (Javno privatno partnerstvo) u svim mešovitim komunalnim preduzećima osnovanim u svim gradovima Srbije, u periodu od 2015 do 2017, zabranu prodaje svih domaćih semena i zamenu za GMO, prodaju svih izvora pitke vode“.

No comments:

Post a Comment