img

img

Tuesday, May 13, 2014

EKSKLUZIVNO: Vidovita Varja: Maje nisu pogrešile, 21. decembra neće biti smak sveta, ali počinje Treći svetski rat!


Ljubica vidjenje 09.11 2012.-Ovo nije istina.Treci svetski rat nece poceti. S

 
 Koliko znaju svetski proroci !!!

Arhiva » Vesti » Pravda 09.10.2012

EKSKLUZIVNO: Vidovita Varja: Maje nisu pogrešile, 21. decembra neće biti smak sveta, ali počinje Treći svetski rat!

S. Milovanovićhttp://www.naslovi.net/2012-10-09/pravda/ekskluzivno-vidovita-varja-maje-nisu-pogresile-21-decembra-nece-biti-smak-sveta-ali-pocinje-treci-svetski-rat/3943780

Pravda utorak, 9. oktobar 2012.
SOČI - Krajem decembra neće biti smaka sveta kao što to mnogi misle zbog Majanskog kalendara, ali ako je verovati ruskoj vidovnjakinji Varji, 21. decembra nas ipak očekuje sudbonosni datum jer bi tog dana trebalo da izbije Treći svetski rat.
Osamdesetpetogodišnja vidovnjakinja iz crnomorskog mesta Soči, Varja, koju pojedini mediji u Rusiji nazivaju naslednicom bugarske proročice baba Vange, ekskluzivno za „Pravdu“ pristala je da predvidi narednih nekoliko godina u svetu i otkrije šta nas sve čeka. Iako ne koristi internet i moderne tehnologije, baka Varja je preko svojih osmoro unučadi, ali i vidovitih moći, uvek u centru svih aktuelnih zbivanja, a jedna njena unuka bila je nedavno u Beogradu i pristala je da svojoj baki prenese naša pitanja.
- Neće svet nestati 21. decembra, nisu to Maje ni rekle, ali ipak će se toga dana desiti nešto strašno za ceo svet – izbiće rat. Već sada je sve spremno za to, a napad Turske na Siriju biće neposredni povod da se u sledeća dva meseca dodatno cela planeta zakuva. Taj rat će trajati godinu dana, ali biće dosta mrtvih, a siromašnih i gladnih na stotine miliona – kaže Varja.
Šta će biti sa Srbijom u tom ratu?
- Vaša zemlja će zvanično biti neutralna, a biće sukobljena dva bloka: arapski na čelu Iranom i Pakistanom i evropski na čelu sa Nemačkom, Francuskom i Engleskom, a glavni će im zapovednik, u stvari, biti Amerika. Srbija će biti na sredini tih sukoba i ne vidim neka ratna dejstva kod vas, ali se plašim za Kosovo. Tamo će pokušati da daju podršku „arapskoj braći“ i Amerika i Evropa će tek tada priznati koliko su pogrešile što su dozvolile da Kosovo proglasi nezavisnost.
Postoji li šansa da se taj svetski rat ipak izbegne?
- Kad god je bila velika beda u svetu uvek je bio nekakav rat. Ima šansi da se svetski izbegne, ali će zato malih ratova biti gotovo u celoj Evropi početkom sledeće godine, što dođe skoro na isto.
Šta će biti u Rusiji?
- Na Rusiju niko neće smeti da udari jer smo jaki i imamo Putina, koga nam je sam Bog poslao. On će i doprineti da se krajem 2013. potpiše svetski mir jer će okupiti Engleze, Francuze, Amerikance i Arape, postaviti ih za jedan sto i naterati da potpišu mir. Malo će se buniti Amerika, ali će popustiti, a i neće Obama biti predsednik tada, nego neko drugi.
Znači Obama će izgubiti izbore sledećeg meseca?
- Za njega je najbolje da bude samo to, ja mu vidim nešto još gore, ali ne bih o tome.
Kada se završi taj veliki rat, da li će biti novih promena granica u Evropi i svetu?
- Italija i Španija će se raspasti, u Nemačkoj će takođe biti velikih unutrašnjih potresa, ali Angela Merkel ume da vlada i da sačuva mir u svojoj kući. Ne volim je baš mnogo, ali da je sposobna kao političar, u to nema sumnje.
Posle svih ovih teških tema ipak jedno lakše pitanje, a koje interesuje sve u Srbiji: hoće li fudbalska reprezentacija Srbije biti jednog dana prvak sveta?
- Ne vidim da će Srbija biti ikada prvak sveta u fudbalu, taj vam sport ne ide i treba da ga batalite. Košarka, vaterpolo i tenis su srpski sportovi, a fudbal nije.
Fejsbuk komentari:
Za komentare koji su postavljeni na Fejsbuku, Pravda ne snosi odgovornost niti ih može obrisati, jer su vlasništvo autora istih. Autori komentara snose zakonsku odgovornost za sadržaj svojih komentara. Sadržaj vaših komentara ne označava stav urednika i novinara portala Pravda, već isključivo autora komentara.
Pokreće Facebook Comments
vetskog rata jos nece biti.

No comments:

Post a Comment