img

img

Friday, April 25, 2014

Rusija i Nato..

AKO RUSIJA NAPADNE: Bivši šef NATO otkriva da li Amerika ulazi u rat!

Planeta
Ako do invazije dođe Rusija će biti i ekonomski i diplomatski izolovana od većine zemalja u svetu. Sve to bi dovelo do stanja kao i tokom Hladnog rada, rekao je admiral Stavridis
ruska vojska, ukrajina, foto reuters
SAD/UKRAJINA - Kako stvari sada stoje u Ukrajini postavlja se samo dva pitanja - da li će Rusija izvršiti sveobuhvatnu invaziju na Ukrajinu, i da li će, ako se to dogodi, Amerika ući u rat.
Nekadašnji komandant NATO alijanse admiral Džejms Stavridis smatra da ne veruje da će Rusija izvršiti invaziju na Ukrajinu.
"Ipak ako se to i dogodi Rusija će biti i ekonomski i diplomatski izolovana od većine zemalja u svetu. Sve to bi dovelo do stanja kao i tokom Hladnog rada. A to ne bi bilo dobro za sve", rekao je admiral Stavridis.
Na novinarsko pitanje da li će u tom slučaju Amerika i njeni evropski saveznici ući u rat bivši prvi čovek NATO-a smatra da je to malo verovatno.
"Otvoren rat a kao i vojno mešanje Amerike je zaista skoro nemoguća opcija. Ali s druge strane stvari idu ka tome da pružimo Ukrajini snažnu vojnu pomoć protiv pobune koju sponzoriše Rusija", rekao je admiral Stavridis.
(Mashable.com)
  http://www.kurir-info.rs/ako-rusija-napadne-bivsi-sef-nato-otkriva-da-li-amerika-ulazi-u-rat-clanak-1337769

No comments:

Post a Comment