img

img

Monday, February 3, 2014

Home / Политика / Прва Србија памти: Гувернерка Народне банке се хвалила да прориче судбину!
Прва Србија памти: Гувернерка Народне банке се хвалила да прориче судбину!
Фото: Танјуг/Милош Јелесијевић

Прва Србија памти: Гувернерка Народне банке се хвалила да прориче судбину!

Гувернерка Народне банке Јоргованка Табаковић се пре две године, у време док је била посланица Српске напредне странке и шеф страначког економског тима, у интервјуу за дневни лист „Курир“ хвалила својим умећем тумачења хороскопа и прорицања судбине. Преносимо вам интервју у целости.
Курир, 11.10.2011.
Јоргованка Табаковић, посланица СНС и шеф економског тима те странке, открива за Курир како је пре осам година, кад је њена породица запала у тешку финансијску кризу, од муке почела да се бави и астрологијом! Радила је хороскоп искључиво за себе и чланове своје породице, никада за друге. И никад за паре.
Табаковићева кроз сузе прича како је тих година, после смене власти 2000. године, почела да се интересује за астрологију. Кад је изашла из владе, било је тешко, породица је запала у озбиљну финансијску кризу.
- Имала сам три студента у кући, а једва смо састављали крај с крајем. Покојном мужу Драгану цигаре сам куповала на чекове – прича Табаковићева. Из очаја, због беспарице, покушавала је да нађе одговоре на питање зашто се то баш њој дешава.
- Тако сам 2002. године почела да читам књиге о астрологији, да покушам да растумачим неке ствари. Купила сам књигу Милета Дупора, а онда сам са интернета скидала програме за израду наталних карата – прича Табаковићева и додаје:
- То не сматрам вештичарењем, врачањем. Таквим стварима се никада не бих бавила. Тумачење хороскопа јој је, признаје, лепо кренуло. Међутим, хороскоп јој је убрзо открио и нешто што није желела да зна.
- Једног дана каже ми у шали мој покојни Драган, алудирајући на једну представу: „Гроздана, погледај у то твоје гумно да видиш кад ћу да се извадим из кризе.“ И он је тад био без посла. Погледам му хороскоп, и имам шта да видим – све сами квадрати у његовој наталној карти, што је веома лоше. То се десило у марту 2006, а у априлу те године констатовали су му рак. Тад сам престала да гледам хороскоп – прича нам Табаковићева.
Ипак, признаје да и сад с времена на време „баци поглед“ на распоред звезда. Али своје знање не злоупотребљава у политици. Тврди да својим колегама из странке никада није „прорицала будућност“.
- Не гледам на тај начин, да видим рејтинге и ко ће да победи на изборима – смеје се Табаковићева.

ФБ коментари:

2 коментараhttp://prvasrbija.com/prva-srbija-pamti-guvernerka-narodne-banke-se-hvalila-da-prorice-sudbinu/

No comments:

Post a Comment