img

img

Wednesday, January 8, 2014

Naslovna > O nama

O nama

Pregled:

Eurojet je turističko preduzeće čija je osnovna delatnost pružanje turističkih usluga u zemlji i inostranstvu. Letovanje, zimovanje, Evropski gradovi, Individualna putovanja, Avio karte, Kongresi, Sajmovi. Osnovano je 1992. godine, a od 1996. godine je član IATA-e (medjunarodnog udruženja avo-prevoznika), kao  i  YUTA-e (nacionalnog udruženja turističkih agencija). Licenca APR Registra Turizma kategorije OTP 179/2010 od 09.02.2010. godine.
Pored široke lepeze organizovanih turističkih  paket  aranžmana na atraktivnim turističkim destinacijama širom sveta, u popularnim letovalištima i ski centrima, nezaboravnim krstarenjima, Eurojet svojim klijentima pruža mogućnost organizovanja individualnih i grupnih putovanja, ekskurzija i fakultativnih izleta, obilazak metropola i egzotičnih destinacija. Na godišnjem nivou, turistička agencija Eurojet uspešno usluži preko 30 000 klijenata.
U domenu poslovnih putovanja Eurojet se bavi organizovanjem seminara, konferencija i tim bilding aktivnosti.

Brendovi:

  • SerbiaIn je incoming turoperator specijalizovan za prezentaciju turističkih potencijala i prirodnih lepota Srbije inostranom tržištu, organizovanje i prodaju putovanja različitih atraktivnih destinacija u Srbiji, uključujući i receptivne poslove na servisiranju boravka turista.
  • Go2Serbia je osvežavajuća novina u turističkoj ponudi Beograda i Srbije. Ima za cilj da predstavi srpske turističke potencijale kroz posebne programe razgledanja, ekskurzije i ture na poseban način: avionom, brodom, gliserom, vozom, autobusom, peške i kroz podzemlje. Svake nedelje se organizuje preko 30 garantovanih polazaka, što znači da domaći i strani turisti svakoga dana imaju adekvatan program tokom kog mogu da upoznaju sve lepote prestonice i cele zemlje uz profesionalan servis.


Članice:

Godine iskustva, bazirane na politici visokog kvaliteta poslovanja, u čijem je fokusu maksimalmo zadovoljenje potreba svojih korisnika, doprinelo je da Eurojet proširi delokrug svog poslovanja. Tako su nastale i sledeće članice:
  • Max Travel, sa svojim brendom www.go2travelling.net specijalizovanim za organizovanje putovanja za studente kao i parti putovanja za mlade, koji godišnje uspešno usluži preko
10 000 mladih putnika.
  • Internet portal www.aviokarte.travel, koji pruža usluge prodaje i rezervacije avio karata za međunarodne letove


Eurojet tim:

Lidersku poziciju na turističkom tržištu  i kontinuirani kvalitet u pružanju usluga agencija Eurojet ostvaruje zahvaljujući uspešnom timu od 37 zaposlenih. Zaposleni su raspoređeni u više sektora:  sektor prodaje, sektor avio karata, incoming sektor, marketing sektor, računovodstvo, IT podrška i kurirska služba u poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Valjevu. Eurojet takođe ima veoma razvijenu mrežu subagenata širom regiona.

Misija i cilj:

Osnovna misija turističke agencije Eurojet je održavanje i jačanje konkurentske pozicije na domaćem turističkom tržištu kao i upoznavanje inostranog tržišta sa turističkim potencijalima i kapacitetima Srbije.
Turistička agencija Eurojet ima za cilj povećanje broja zadovoljnih korisnika, a samim tim i povećanje prodaje i obima poslovanja. Svoje ciljeve Eurojet ostvaruje kvalitetom usluga koje pruža, stalnom obukom zaposlenih, istraživanjem i segmentacijom tržišta, neprekidnim usavršavanjem postojećih i razvijanjem novih proizvoda i brendova, stalnim inoviranjem marketing strategije vezane za različite vrste promocije i prodaje svojih usluga.

Saradnici:

Uspešnu i dugoročnu saradnju, koja se zasniva na profesionalnosti, pouzdanosti, uzajamnom poverenju i poštovanju, a u cilju što većeg zadovoljstva potrošača i povećanja obima prodaje Eurojet je izgradio sa brojnim kompanijama.

Reference:

Gorenje, Aura, BPM Watches, Simchem, Willo, DHL, Metro, Idea, Hellenic, Telenor, VIP Mobile, Porsche Leasing, Eunet, Triple Jump, Colliers, Alba Partners, Executive Group, IRD, Yunet, Ivančić i Sinovi, Mediolanum Invest, BTP, KPMG, RMS, Top FM, British Internacional School (BIS), International School od Belgrade (ISB), Grey Worldwide, BTL, Turistčka Organizacija Srbije, Samsung, Biostent, Ministartvo Životne Sredine, Jugohemija, Geoestetika, Eucons, Trezor Volga, Safege, Centar za Bezbednost i Studije, Institut za Puteve, Salford, Knjaz Miloš, Bambi, Henkel, Delta Generali, Orion Telekom, Lasta, Grand Casino Beograd, Delta Generali, FK Crvena Zvezda, Beogradski Sajam, Imlek, Visa, Velefarm, Institut za Standardizaciju, Michelin, Raiffeisen Bank, Banca Intesa, Vojvođanska Banka, Credit Agricole Bank, Unicredit Bank, Piraeus Bank, Alpha Banka, kao i ambasade Italije, Francuske, Austrije, Australije, Gane i Holandije.
pošalji komentar | komentari (25)
Miki Jelicic [neregistrovani] (18.11.2008, 19:40) pošalji odgovor

pohvala

svaka vam cast ja putujem sa vama vec 6 god. i prezadovoljan sam!!!!!!
Irena M. [neregistrovani] (05.03.2009, 14:23) pošalji odgovor

POHVALA

Meni i mojoj porodici je zadovoljstvo što već 7. godinu putujemo sa vama. Ulepšavate nam putovanja i odmore
anonymous [neregistrovani] (01.04.2009, 23:09) pošalji odgovor

odlican sajt

svaka pohvala za sajt! ja sam koleginica koja je sa vama saradjivala,znam da ste izuzetno profesionalni,a sa ovakvim sajtom ste to potvdili i ove godine.

puno pozdrava od koleginice Marijane
a posebno pozdravi za Jelenu i Sladju.......
maja marković [neregistrovani] (21.04.2009, 09:19) pošalji odgovor

rim 2009

Sve pohvale za kvalitetnu organizaciju putovanja i tretman putnika. Posebno smo zadovoljni izborom vodiča. Stevan i Dunja su vam blago.
anonymous [neregistrovani] (11.05.2009, 22:32) pošalji odgovor

Kruzna tura Spanija,Francuska,Italija

Sve pohvale za organizaciju putovanja,smestaj,autobus u povratku.Posebne pohvale za vodica Vladu :-)
Biljana Petrović iz Beograda [neregistrovani] (17.06.2009, 16:10) pošalji odgovor

Pohvale !!!

za vašeg kolegu Dejana Bukaricu ... izuzetno vredan, radan i ambiciozan.
S njim je zadovoljstvo saradjivati.
Spreman uvek da pomogne svojim veoma, veoma stručnim i korisnim savetima.
Aleksandar Antic i Soldo Sanja [neregistrovani] (19.10.2009, 16:26) pošalji odgovor

Organizacija

Postovani,

hteo sam da pohvalim Vasu agnenciju i organizaciju. Putovali smo sa vasom agencijom na Kubu 06.10.2009,organizacija programa a narocito vodic, Jasmina Stankovic, su bili na svetskom nivou. Naime od polaska iz Beograda do povrtaka non stop tj 24h je vodila racuna o grupi i bila na usluzi ma sta da je trebalo. Hoteli u ponudi su vise nego odlicni ( RIVIJERA u Havani i VILLA TORTUGA u Varadeu). Dosta smo proputovali sa raznim agencijama ali ni u jednoj agenciji nema takvog vodica. Potkovana znanjem, posvecena putnicima, spremna da se snadje u svakoj situaciji i da odgovori na svako ptitanje.


Jos jednom sve pohvale agenciji i vodicu.
Vidimo se na leto.

Pozdrav
Aleksandar i Sanja
odgovori na komentar:
Re:Organizacija
Sonja [neregistrovani] (02.11.2009, 11:27) pošalji odgovor

Re:Organizacija

Bogami cu i ja onda sa vama za Njujork na proljece :)
Darko&Chiara Maribor [neregistrovani] (09.02.2010, 01:31) pošalji odgovor

zadovoljni...

Preko neta sam trazio turisticku agenciju u Beogradu i slucajno izabrao stranicu eurojeta, kontaktirao sam jih preko neta i na moje zadovoljstvo odmah drugi dan sam dobio iscrpan odgovor i ocenio da sam na pravoj adresi i nisam se prevario. Sluzbenice Sandra i Branislava su se maximalno potrudile da nam nađu najugodnije varijante za let u Bangkok.

Zahvaljujem na gostoljubnosti i profesionalnom odnosu.

Sada znam pravu adresu za organizovanje putovanja i sa punim poverenjem prepustiti profesionalnom odnosu uctivim sluzbenicima Eurojeta.
Biljana Petrović [neregistrovani] (03.05.2010, 19:17) pošalji odgovor

OPET POHVALE AGENCIJI i gdinu Dejanu Bukarici

Evo posle povratka jutros iz Praga ponovo pohvale za agenciju i gdina Dejana Bukaricu za sve u vezi sa organizacijom i predlogom putovanja u Prag (sa njim sarađujem već osmu godinu i suprug i ja smo prezadovoljni), a VELIKE pohvale ovoga puta i za agenciju "Filip travel" i našeg vodiča u Prag - gđu Bojanu! Izuzetna osoba, izuzetan vodič, sve vreme nam je bila na usluzi i mogli smo da joj se obratimo kad god smo poželeli. Da i ne spominjem informacije za sve vreme puta koje nam je pružala i za organizaciju toka putovanja za ovako kratko vreme (6 dana, 3 noćenja u Pragu).
Dakle, pohvale za obe agencije !!!
erzika topic [neregistrovani] (16.06.2010, 17:42) pošalji odgovor

pohvala

sve pohvale Milosu i Urosu koji su nas ljubazno docekali i svo vreme bili na raspolaganju u Alanji. SVE POHVALE I ZA EUROJET SVE JE BILO OK.
Marko [neregistrovani] (27.07.2010, 13:47) pošalji odgovor

Pohvala

Sve pohvale za agenciju Eurojet. Turska / Antalija. Najbolja agencija do sada.
anonymous [neregistrovani] (19.07.2011, 17:46) pošalji odgovor

Santa Susana, Španija

Postovani,

Ovim putem smo hteli da pohvalimo Vasu agnenciju, a posebno vodiča Žarka koji je bio "zadužen" za nas u Santa Susani, Španiji, od 07.07.2011. g. koji je od momenta sletanja na aerodrom u Gironi, pa sve do povratka u Beograd, vodio racuna o grupi, bio na usluzi ma sta da je trebalo, snalažljiv kada je to potrebno, i potkovan i znanjem i iskustvom da da odgovor na svako ptitanje
Hotel Onabrava, je odličan i preporučila bi ga svima koji vole miran odmor, ali ne i koji imaju malu decu, jer zbog talasa i vetra koji stalno duva, mislim da bi ovaj severni deo Španije, ipak trebalo zaobići.
Još jednom hvala Agenciji i hvala Žarku što nam je učinio letovanje zanimljivijim.
porodica iz Beograda
Sandra [neregistrovani] (25.08.2011, 14:31) pošalji odgovor

Sve pohvale

Sve pohvale za agenciju,organizaciju. Danas smo se vratili sa Krfa, bili smo u Dasiji,apartmani Kaloudis. Suprug,cerkica od dve godine i ja uzivali smo u prelepom apartmanu,extra izletima. Svaka cast vodicu Igoru. Bolje letovanje nisam imala. Mesto je fantasticno,ostrvo prelepo i sve je profi organizovano. Zaista ste najbolji!!!
Nina [neregistrovani] (26.12.2011, 15:35) pošalji odgovor

Barselona 2011.

Sve pohvale za putovanje Barselona 2011. u maju hotel, usluga, organizacija i cena sve je sjajno opet cu potovati sa vama!!!
anonymous [neregistrovani] (07.06.2012, 10:53) pošalji odgovor

pohvale

I moje pohvale za Bukaricu.Prosle godine sam letovao u Retimnu i od njega dobio sve informacije koje su me interesovale
Tanja [neregistrovani] (17.08.2012, 12:00) pošalji odgovor

Alanja

Postovani,

krajem Jula meseca sam putovala sa vasom agencijom u Alanju. Nazalost, nisam imala prilike do sada da vam se javim i prenesem svoje utiske, a imam potrebu da vam napisem nekoliko reci.
Naime, zelim da vam uputim sve reci hvala za organizaciju i usluge koje pruzate, a posebno zelim da naglasim da vam je Maja, zlata vredna!
Maja i Uros su nas sacekali na aerodromu u Alanji, i bili zaista od prave koristi, jako ljubazni i na usluzi u svakom pogledu. Posle tog prvog dana Urosa nismo videli, iako smo za ono kratko vreme od aerodroma do hotela imali vrlo pozitivno iskustvo sa njim...
Maju smo sreli jos nekoliko puta i proveli zaista predivne trenutke sa njom. Njeno poznavanje istorije, kulture, religije, jezika, srzi Turskog naroda - je zaista impresivno! Nadam se da cete joj preneti da je njen trud i predanost poslu, zelja da prenese sto vise i svakome da potrebne informacije zaista za svaku pohvalu!


S postovanjem
Tanja
goranka [neregistrovani] (09.11.2012, 14:36) pošalji odgovor

pohvala

Nedovno sam preko vaše agencije boravila u Rimu. Prijatno sam bila iznenađena kvalitetom Vaših vodiče konkretno Marijom i Stevanom!
duda63bg@gmal.com [neregistrovani] (29.04.2013, 22:51) pošalji odgovor

POHVALA

Rim 20.april 2013.
NE-ZA-BO-RA-VNO !!!
Dobra organizacija, odlican izbor hotela (hotel "REGIO") i kvalitetnih vodica - STEVAN- sarm, ljubaznost, veliko znanje, iskustvo......, izuzetna osoba.
Sve na visokom nivou!
Do sledeceg potovanja
Dusanka Nesic
Mirjana [neregistrovani] (14.05.2013, 19:01) pošalji odgovor

Istanbul 03.05.2013

Sve pohvale Jasmini koja je svojim trudom, znanjem i sarmom nas boravak u Istanbulu ucinila jos lepsim.
anonymous [neregistrovani] (19.08.2013, 16:33) pošalji odgovor

Krit

Upravo smo se vratili sa Krita, sve pohvale! Od pocetka do kraja putovanja krajnje profesionalan odnos, vodic Ana jako ljubazna, uvek tu da pomogne, dolazila redovno u hotele, nije kao ostale vidimo vodica prvog i poslednjeg dana! I sledeci put idemo sa vama.
Diana Patković [neregistrovani] (23.09.2013, 10:04) pošalji odgovor

Rusija 2013

Gdin. i gdja. Somani su me zamolili da se u njihovo ime zahvalim za predivno i sadržajno putovanje, u kome su zaista uživali. Posebne pohvale za vodiča Radu Vujadinović, čija ljubaznost i profesionalnost ih je oduševila. Ja lično se zahvaljujem Neveni Novoselac na odličnoj saradnji oko organizacije ovog putovanja.
Nenad Popović [neregistrovani] (08.10.2013, 22:53) pošalji odgovor

Rim - oktobar 2013 - zahvalnsot i pohvala

Boravak u Rimu u organizaciji Vaše Agencije, u periodu od 02.10 do 06.10.2013. godine, ostaće nam u veoma lepom sećanju, pre svega zahvaljujući izvanrednoj organizaciji putovanja.
Posebno želimo da pohvalimo našeg domaćina, vodiča Stevana Ubovića, koji nas je na veoma pristupačan i zanimljiv način, nenametljivo ali veoma stručno upoznao sa znamenitostima Rima.
Porodica Popović
svetske skitare [neregistrovani] (14.11.2013, 12:39) pošalji odgovor

Rim - Novembar 2013.

Pohvale za vodica, interesantnog gospodina Stevana. Nema primedbi na realizaciju aranzmana. Pozdrav EUROJET timu.
sestre [neregistrovani] (19.11.2013, 22:24) pošalji odgovor

RIM -NOVEMBAR POHVALE

Sve pohvale za Vašeg lokalnog vodiča Stevana. Veoma je ljubazan i spreman da pomogne. Izleti koje organizuje su odlični!




NAJSIGURNIJA TURISTCKA AGENCIJA U BEOGRADU - EUROJET
http://www.eurojet.rs/page/about/sr.html

No comments:

Post a Comment