img

img

Monday, January 6, 2014

 NETACNA PRORICANJA ZA 2013.godinu su iza nas... svi smo svedoci pravih desavanja...[Ljubica Zec]

Vidovnjaci: Srbiji neće biti gore u 2013.

Više od 20 vidovnjaka, za specijalno izdanje ”Trećeg oka” predviđa šta nas očekuje u narednoj godini. Džepovi i dalje prazni, ponovo nepogode, vlada neće pasti, stižu vanzemaljci. Svet na ivici trećeg svetskog rata
DOBRA vest je da sledeća godina neće biti gora od 2012. U najkraćem, kroz kugle, karte, zvezde i brojeve, godinu pred nama vide srpski magovi, vidovnjaci i astrolozi.
Poznatim prorocima sa ovog podneblja javlja se da će nam džepovi i u idućoj godini biti prazni, da prirodnih nepogoda neće manjkati, da će agonija oko Kosova biti nastavljena, a da se Evropska unija ne nazire. Vlada Republike Srbije neće pasti, a pojaviće se i vanzemaljci.
Ruku na srce, ima među vidovnjacima i prorocima i onih koji hrabro predviđaju rast penzija i plata i berićetnu, plodnu godinu za privredu. Većina njih saglasna je da nećemo ratovati, a biće, kažu, i hapšenja onih koje bismo najviše voleli da vidimo iza rešetaka, što otprilike znači da će i tabloidi u 2013. godini zadovoljno trljati ruke.
RAZVOJ DOGAĐAJA ŠAMAN Jaroslav Kazimirov izdvojio je događaje koji će obeležiti 2013. godinu.
1. Rast protestnog raspoloženja
2. Jačanje socijalističkog pravca u vlasti
3. Šumski požari u pograničnim regionima
4. Moguće izbijanje bolesti među životinjama
5. Rast plata i penzija
6. Porast optimizma u društvu
7. Sunce će obasjati Slovene i za četiri godine biće nam mnogo bolje
Više od 20 magova, vidovnjaka i astrologa je za specijalni broj magazina "Treće oko" Komapnije "Novosti predvidelo događaje u 2013. godini. Ovo su najzanimljiviji.
- U predstojećoj godini dolazi do jačanje srpske ekonomije, do promene naše svesti. Sazrećemo kao nacija. Biće još hapšenja i bićemo šokirani kada vidimo koliko smo za sve ove godine bili pokradeni - predviđa astrolog Dušan Veličković.
I šaman Jaroslav Kazimirov od 2013. očekuje puno. Porast optimizma u društvu, dobru godinu za poljoprivrednike, ali i srećnu za ribare i pomorce.
Vizionar iz Rožaja Merdan Agović, međutim, vidi mnogo hladnoće, požara, zemljotresa, uragana, poplava i poseta vanzemaljaca.
- Međutim, to nije najgore što nam se sprema u 2013. godini - ukinuće, kažem vam, narodima ovog dela Evrope bezvizni režim!
Ni prognoza zvezdoslovca Dragana Đinđića Stankovića nije ništa manje sumorna od njegovog kolege.
- Pred nama je još jedna godina nemaštine - dokučio je zvezde.
On je siguran da ćemo u godini pred nama dočekivati Šešelja iz Haga, nemirno spavati zbog nemira na Kosovu, ali naslućuje mogućnost "kosovske oluje" po uzoru na kninsku, sredinom iduće godine.
- Borbi sa kriminalom na put će stati mnogi centri moći. Sabotiraće akciju i pružati otpor. U tome će imati uspeha - kaže astrolog Mihailo Čukić i dodaje da će prve krizne momente vlada imati u aprili ili martu, kada će se i odlučivati o njenom opstanku.
- Horoskop kaže da će u vladi najverovatnije biti rekonstrukcije, jer su aspekti vrlo slični onima iz 2008. godine kada je vlada na sredini mandata rekonstruisana - predviđa Čukić. U poređenju sa onim što čeka svet po viđenju magova, naši problemi biće "dečja pesma". Jer, ako ćemo mi nekako i preteći iz baksuzne 2013. Amerika, prema predviđanju vidovnjaka, - neće.
Iz kazivanja proroka naslućuje se da je pitanje meseca kada će mečka zaigrati pred vratima Ujka Sema. A ni druge velike svetske sile neće proći ništa bolje. Predviđanja kažu da su ona četiri jahača apokalipse već "čekirala" karte za Nemačku, Kinu, Rusiju, Britaniju. U darove nose ratove, bolest, glad, zemljotrese...
- Svi planetarni pokazatelji ukazuju na to da će sledeće godine početi ozbiljni vojni sukobi širom planete - ubeđen je astrolog Nikola Stojanović. - Vodeće zemlje sveta, a tu mislim na Sjedinjene Američke Države, Kinu i Rusiju sukobiće se tokom sledeće godine. Diplomatija gubi na značaju i vladari ovih zemalja počeće otvoreno i brutalno da ispoljavaju silu.
Srpski gastarbajteri u Nemačkoj neka budu na oprezu.
- U Nemačku stiže neonacizam, a svi strani radnici biće proterani.
Stojanović očekuje i učestale atentate na lidere vodećih svetskih sila.
- Život će biti ugrožen Baraku Obami, Vladimiru Putinu, Angeli Merkel i mnogim drugim šefovima država.
OBAMIN KRAJ - BARAK Obama je zbog zatezanja oko rata osuđen na smrt. On će tokom proleća biti otrovan u avionu, a ubiće ga oni koji ga čuvaju. Kao i Kenedija. Posle njegove smrti, na vlast će doći Džozef Bajden koji je istorodnik sa zaverenicima po majčinoj liniji, predviđa Dejan Lučić.
Magistar bele magije Lav Geršman ne gleda svet kroz crne naočari.
- Sirijski konflikt se završava, arapska pobuna se bliži kraju. Pregovorima i vojnom podrškom u stabilizaciji će veliku ulogu odigrati Izrael - kaže ovaj vidovnjak jevrejskog porekla. Ali ni on vidi da se Americi ne piše dobro:
- Što se Amerike tiče, čitava naredna godina biće u znaku elementarnih nepogoda, stihija, uragana i zemljotresa pa će vlasti biti primorane da novac, umesto na vojni program, više troše na obnovu srušenih kuća. U toku sledeće godine SAD neće voditi nove ratove, jer nemaju novčana sredstva.
Vidovnjaci su predviđali i kako će Srbiji ići u sportu. Fudbaleri u predstojećoj godini neće razočarati jer, istini za volju, od njih niko i ne očekuje da se plasiraju na Mundijal u Brazilu. A baš tako će i biti, predviđaju sagovornici "Trećeg oka". Teniseri će biti standardo dobri, košarkaši će na EP u Sloveniji stići tek do četvrtfinala, dok će najveće račaranje biti vaterpolisti koji će potpuno podbaciti.
- Kada su u pitanju ekipni sportovi ova godina će biti izuzetno loša - kaže astrolog Dragan Janković. - I pored poboljšane igre, fudbaleri se neće plasirati na SP, vaterpolisti će posle dužeg vremena ostati bez medelja, a teniseri će u prvoj polovini godine podbaci i biti ispod svog renomea. Ipak od juna će se sve vratiti na staro i tada možemo očekivati dobre rezultate od naših asova belog sporta.
Ipak, obradovaće nas sportovi koji nisu do skoro bili u žiži pažnje. Prema predviđanjima magova i astrologa, naši strelci, zatim majstori borilačkih veština i veslači osvajaće brojne medalje i usrećavati nas kada god se pojave na nekom sportskom bojištu. A čak će i atletika imati jako lepe pomake unapred. Sportski svet će u 2013. godini potresati bankrot većih fudbalskih klubova iz Šapnije, Engleske i Italije.
POLITIČARI
NUMEROLOG Zorica Cvetković kroz brojke je videla šta u narednoj godini očekuje predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ministra finansija Mlađana Dinkića, ali i Hašima Tačija.
- Gospodin Nikolić će tokom 2013. godine biti pod uticajem broja pet. Predstoje mu putovanja, susreti i veliki dogovori koji će biti dobri za našu zemlju - kaže Zorica. - Gospodin Dinkić će morati da vodi računa o finansijama, jer mu ova godina nije naklonjena pa bi zato trebalo da se osloni na svoje saradnike i koalicione partnere.
Tačijev lični broj je sedam, što našeg numerologa zabrinjava, jer će njegovo ponašanje u 2013. godini biti nepredvidivo, bezobrazno, opasno i na neki način će on pokazati svoje pravo lice.
Majstor feng šuija Valentina Ivanenko predviđa povratak na političku sceni Borisa Tadića. Ponovo će, predviđa ona, zasijati zvezda sa njegovim likom na političkom nebu iznad Srbije, ali i nebu iznad Evrope. Njegovo vreme, smatra ona, tek dolazi, i on će tek sada pokazati sve vrednosti. - Tadić je predodređen da još mnogo toga dobroga donese Srbiji - reče Valentina.http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html:409527-Vidovnjaci-Srbiji-nece-biti-gore-u-2013

No comments:

Post a Comment