img

img

Tuesday, February 19, 2013

Svako zivo bice i sve sto je na nasoj Planeti, ima svoju SUDBINU !!!
Saznajte svoju budućnost i sudbinu, rešite svoje probleme u vezi posla, zdravlja, braka, ljubavi i svega što vas interesuje.
Imate PROBLEM ?
KAKO ga resiti?
STA uraditi?

 Dolazili su u ogromnom broju osobe sa preporukama bez ikakvih reklama. Jedni od drugih su dobijali broj telefona Ljubice i obraćali joj se i na taj način stupali sa njom u kontakt.

Broj osoba koji se obraćao Ljubici svakoga dana je bio sve veći.

Mnogi su sa "strahom" i "zebnjom" sedeli uz Ljubicu i drhtali na neki način sve do momenta dok im Ljubica nije rekla da će sve biti dobro ... odlazili bi sa olakšanjem ...

Ogroman broj brakova je sklopljen, a Ljubica ih je videla unapred, veliki broj dece je rođen koje je Ljubica videla unapred ... mnoštvo promena kod svakoga pojedinačno.

http://www.horoscope-kamenjeljubica.com/e107/page.php?331
  Za svakoga je imala vremena i svojom moći da vidi pomagala. Mnogi su i plakali zbog onoga što im je Ljubica govorila jer nisu želeli da čuju takve ružne stvari.... ali, Ljubica je pitala: "HOĆETE LI ISTINU?".

 Za svakoga je imala vremena i svojom moći da vidi, predskaze, prorekne,pomagala .... govorila je:" Pamtite, pišite, ovo će Vam se desiti, to će za Vas biti Važno za vreme od nekoliko meseci, jedne, dve, tri ili više godina. Navodeći tačno i vreme."

No comments:

Post a Comment